Over 3Shape

3Shape is een Deens bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en marketing van 3D-mondscanners en CAD / CAM-software-oplossingen. 3Shape's oplossingen zijn ontworpen voor het creëren, verwerken, analyseren en beheren van hoogwaardige 3D-data voor toepassing in complexe tandheelkundige productieprocessen.

3Shape is enorm toegewijd aan het verbeteren van de manier waarop de dentale professie diagnosticeert en wijze waarop dit de zorg voor mensen verbeterd. 3Shape heeft talrijke internationale technologie en design awards gewonnen. De innovatieve 3D scanners en CAD / CAM-software-oplossingen worden gebruikt door tandheelkundige en audiologische professionals in meer dan 100 landen. Het bedrijf heeft meer dan 525 werknemers met een product-ontwikkeling, training en ondersteuning van meer dan 250 professionals. 3Shape heeft kantoren en service centers in Amerika, Azië en Europa.

3Shape heeft een solide marktpositie opgebouwd als betrouwbare innovator voor baanbrekende technologie- ontwikkeling in 3D mondscanners en CAD / CAM-software-oplossingen. Het productportfolio van 3Shape is het resultaat van de niet aflatende toewijding aan doorontwikkeling van toekomstgerichte technologieën.

Bij 3Shape is men trots op de innovaties en hun positie als trendsetter. Anderzijds beseft men bij 3Shape dat er een grote verantwoordelijkheid ligt om er voor te zorgen dat hun technologie zich verder blijft ontwikkelen zodat de dentale professie er continue hun voordeel mee kan blijven behalen in hun dagelijkse werkzaamheden.

Bekijk ook de korte introductiefilm over 3Shape.