A-dec 400

DE DOORDACHTE OPLOSSING IN VORM EN FUNCTIE.

Betrouwbaar.
A-dec staat bekend om haar betrouwbaarheid en haar lage cost of ownership gedurende de levensduur van een behandeleenheid. De nieuwe A-dec 400 is gebaseerd op de jarenlange ervaringen en componenten van de succesvolle A-dec 500 en A-dec 300 waardoor u niet voor verrassingen komt te staan.

Ergonomie.
A-dec laat u de keus om te kiezen welke type behandelunit het beste bij u past een concept met hangende slangen of zweep.

Intuïtieve zitpositie.
De A-dec 400 is zodanig slim geconstrueerd dat u in nagenoeg elke door u gewenste positie optimaal kunt werken. Door de naaf onder de patiëntenstoel is de behandeleenheid in een handomdraai van een rechtshandige naar een linkshandige versie om te zetten en heeft u een maximaal bereik in alle posities. 

Intuïtieve bediening.
De bediening van de A-dec 400 is beperkt tot functies welke écht noodzakelijk zijn waardoor de bediening eenvoudig en begrijpelijk is voor iedereen.

Comfort voor patiënt en gebruiker.
A-dec staat bekend om het hoge comfort van haar patiëntenstoel door o.a. de vorm en het bewegingspatroon van de stoel. Door de ophanging van de behandelunit onder de stoel, wordt een horizontale arm over de patiënt vermeden waardoor de patiënt zich niet opgesloten zal voelen en daardoor meer rust zal hebben. Het comfort is nog verder te verhogen door gebruik te maken van de zgn. Plus bekleding.

De ultradunne rugleuning van de patiëntenstoel zorgt ervoor dat u in een juiste houding kunt werken en dicht genoeg bij uw werkgebied kunt komen.

Flexibele en geïntegreerde workflow.
In tegenstelling tot veel andere behandeleenheden op de markt waar u een kant en klaar pakket koopt of waar de dealer zelf modificaties maakt, laat de A-dec 400 zich - af fabriek - volledig configureren op basis van uw persoonlijke voorkeuren en praktijk filosofie. Verandert de behoefte in de loop van de jaren, dan is dat geen enkel probleem, u koopt enkel die componenten bij waaraan behoefte is ontstaan. Deze componenten zijn economisch en efficiënt aan of in te bouwen.

Hygiëne.
De A-dec 400 is uitgerust met verschillende passieve en actieve functies op het gebied van hygiëne zoals o.a. :

Autonoom watersysteem.
Het autonoom watersysteem van 2 liter zorgt ervoor dat een A-dec niet noodzakelijkerwijs op het waterleidingnet hoeft te worden aangesloten. Geen ingewikkeld kleppensysteem of beveiligingen welke jaarlijks controle en onderhoud nodig hebben. U bepaalt zelf de kwaliteit van het water voor uw instrumenten. Eenvoudig en doeltreffend.

Microban leidingen.
In de essentiële interne leidingen van de A-dec 400 is Microban verwerkt. Microban draagt er mede toe bij dat er geen biofilm wordt opgebouwd in de interne leidingen.

Flush systeem.
Het dagelijks en tussen de patiënten doorspoelen van de instrumentenleidingen is in de meeste gevallen een onhandig proces waarbij men in de meeste gevallen, vaak boven het spittoon, door activering van het voetpedaal de instrumenten afzonderlijk met een hele spraynevel doorspoelt.

Bij A-dec worden de instrumenten door middel van 1 knop allemaal tegelijkertijd doorgespoeld met een waterstraal: snel, schoon en eenvoudig. 

Minimum aan te reinigen oppervlakken.
Door het minimalistische ontwerp met gladde oppervlakken is de A-dec 400 snel en eenvoudig te reinigen. U kunt er ook voor kiezen om te werken zonder spittoon, waardoor ook de hele watereenheid komt te vervallen. Dit levert zowel gedurende als na de behandeling de nodige tijdswinst op.