A-dec 300 Radius

DE EFFICIËNTE OPLOSSING.

Betrouwbaar.
A-dec staat bekend om haar betrouwbaarheid en haar lage cost of ownership gedurende de levensduur van een behandeleenheid. De A-dec 300 is gebaseerd op de jarenlange ervaringen en componenten van de succesvolle A-dec Cascade™,
A-dec 400™  en A-dec 500 producten.


Mix & Match.
De A-dec 300  is een complete op zich zelfstaande productfamilie die geheel zelf  te configureren is en zich aanpast aan u en uw team.

Efficiënt.
De A-dec 300 Radius is een uitermate compact concept dat een geheel nieuwe trend zet binnen de moderne praktijkvoering. Het A-dec 300  Radius concept is een doorbraak op het gebied van flexibiliteit, hygiëne en bedrijfszekerheid. Door de naaf onder de behandelstoel draait men de unit in nagenoeg elke gewenste positie, creëert men een uitermate grote vrijheid voor gebruiker èn patiënt en maakt het mogelijk zowel links- als rechtshandig op deze behandeleenheid te werken. Door het ontwerp te reduceren tot het essentiële, minimaliseert men tijd en kosten voor het schoonmaken van deze behandeleenheid en kan men vertrouwen op lage onderhoudskosten.

Stijlvol & Compact.
De A-dec 300  heeft een compacte voetprint waardoor deze behandeleenheid ook uitermate geschikt is voor kleine behandelkamers. Het slanke design van deze A-dec 300 maakt deze behandeleenheid tot een uitermate stijlvolle verschijning in uw behandelkamer en draagt bij tot een evenwichtige balans in de ruimte wat een positief effect zal hebben op het welbehagen van uw patiënten.

Ergonomie.
A-dec laat u de keus om te kiezen welke type behandelunit het beste bij u past, een concept met hangende slangen (basic concept 1) of zweep (basic concept 3). Voor beide systemen kunt u kiezen of de behandelunit van een zuil komet of onder de patientenstoel draait, waardoor er een optimale vrijheid is voor de patient maar ook voor u als gebruiker. De ultradunne rugleuning van de verschillende typen A-dec patiëntenstoelen zorgt ervoor dat u in een juiste houding kunt werken en dicht genoeg bij uw werkgebied kunt komen.

Flexibele en geïntegreerde workflow.
In tegenstelling tot veel andere behandeleenheden op de markt waar u een kant en klaar pakket koopt of waar de dealer zelf modificaties maakt, laat de A-dec 300  zich - af fabriek - volledig configureren op basis van uw persoonlijke voorkeuren en praktijk filosofie.

Hygiëne.
De A-dec 300  is uitgerust met verschillende passieve en actieve functies op het gebied van hygiëne zoals o.a. :

Autonoom watersysteem.
Het autonoom watersysteem van 2 liter zorgt ervoor dat een A-dec niet noodzakelijkerwijs op het waterleidingnet hoeft te worden aangesloten. Geen ingewikkeld kleppensysteem of beveiligingen welke jaarlijks controle en onderhoud nodig hebben. U bepaalt zelf de kwaliteit van het water voor uw instrumenten. Eenvoudig en doeltreffend.

Microban leidingen.
In de essentiële interne leidingen van de A-dec 300  is Microban verwerkt. Microban draagt er mede toe bij dat er geen biofilm wordt opgebouwd in de interne leidingen.

Flush systeem.
Het dagelijks en tussen de patiënten doorspoelen van de instrumentenleidingen is in de meeste gevallen een onhandig proces waarbij men in de meeste gevallen, vaak boven het spittoon, door activering van het voetpedaal de instrumenten afzonderlijk met een hele spraynevel doorspoelt.

Bij A-dec worden de instrumenten door middel van 1 knop allemaal tegelijkertijd doorgespoeld met een waterstraal: snel, schoon en eenvoudig. 

Minimum aan te reinigen oppervlakken.
Door het minimalistische ontwerp met gladde oppervlakken is de A-dec 300  snel en eenvoudig te reinigen. U kunt er ook voor kiezen om te werken zonder spittoon, waardoor ook de hele watereenheid komt te vervallen. Dit levert zowel gedurende als na de behandeling de nodige tijdswinst op.