Allsens-geursystemen

Veel mensen ervaren stress of angst wanneer ze de praktijk van de tandarts binnengaan. De toegepaste geurbeleving van AllSens is dé manier om dit te verminderen.

In de showroom bij Arseus Dental kunt u het AllSens concept ontdekken en beleven wat geurbeleving voor uw praktijk kan betekenen. Zo kunt u kennis maken met de Zaluti Air: 3, bij uitstek geschikt voor het begeuren van twee afzonderlijke ruimtes. Door deze flexibiliteit is het geursysteem uitermate geschikt praktijken met  een wacht- en behandelkamer, of praktijken met meerdere ruimtes.

Door het verspreiden van een aangename geur in de wachtruimtes en behandelkamer, ontstaat er een andere, meer ontspannen sfeer. Geur heeft een sterke invloed op hoe men zich voelt, en hoe men een ruimte ervaart. Door het verspreiden van een ontspannende geur, ervaren patiënten minder angst en stress, wat ten goede komt van de behandeling.

In het uitgebreide assortiment ambiance aroma’s zijn speciale geuren opgenomen die geschikt zijn om te gebruiken in medische instellingen. Deze geuren zijn subtiel en hebben een stress-verlagende en ontspannende werking, ideaal voor wacht- en behandelkamers. De professionele geursystemen van Zaluti worden door AllSens zelf vervaardigd, daarmee kan AllSens de allerhoogste kwaliteit waarborgen van de geursysteem.