Navident product

Het Navident concept bestaat uit 4 hoofd componenten:

1. Laptop.
De laptop wordt gepositioneerd boven de borst van de patient. De geïntegreerde Navident software levert zowel de planning als de navigatie functionaliteiten.

2. NaviStent en CT marker.
Een kneedbare hulpstuk wordt op maat gemaakt voor de patient. NaviStent wordt gevormd, aangepast en getest voor directe plaatsing op de kaak van de patient of op een gips model in slechts enkele minuten. De patient draagt de NaviStent, bevestigt aan de CT marker gedurende de CBCT opname en tijdens de operatie. Gebruikmakend van de door ClaroNav ontwikkelde methode is Navident in staat om continue de NaviStent positie registreren en automatisch, snel en nauwkeurig te visualiseren tijdens de operatie.

3. Boor Tag / Kaak Tag.
De boor tag is een hulpstuk bestaande uit een universele verwijderbare metalen klem en een speciaal gemarkeerd plastic component welke in enkele seconden kan worden bevestigt op een hoekstuk en zorgt ervoor dat de boor wordt gevolgd. De kaak tag is een corresponderend U -vormig plastic toebehoren wat wordt bevestigd aan de NaviStent en CT marker gedurende de operatie en zorgt ervoor dat de exacte kaakpositie van de patiënt snel en met uiterste nauwkeurigheid wordt gevolgd.

4. Optische positie sensor.
De optische posititie sensor dedecteert de speciale patronen welke op de boor en kaak tag zijn geprint en rapporteert continue de relatieve positie, tot op een fractie van een millimeter naar de Navident software.