Een behandeleenheid uit duizenden

Voor zijn tandartspraktijk Harwijne in Heemstede schafte Jan-Willem Harwijne anderhalf jaar geleden de XO 4-2 behandeleenheid van XO CARE aan. Een weloverwogen keuze waar Harwijne, zijn team én patiënten elke dag weer erg tevreden mee zijn.


“Mijn vorige behandeleenheid moest vanwege ouderdom worden vervangen. Toen begon een uitgebreide zoektocht naar een goed alternatief. De belangrijkste eisen: uitgebreide, gemakkelijk bedienbare functionaliteiten, ergonomische kwaliteiten en een fraai uiterlijk. Er is erg veel vergelijkingsmateriaal op de markt, wat de keuze niet gemakkelijker maakt. Tot een collega me vertelde over zijn behandeleenheid van XO CARE. Hij was enorm enthousiast en dat sloeg over. Dus heb ik voor de XO 4-2 gekozen. Van die keuze heb ik geen moment spijt gehad.”

Alle aandacht bij de patiënt
“Deze behandeleenheid is in alle opzichten een schot in de roos. Op het gebied van esthetiek, ergonomie, duurzaamheid en hygiëne, maar ook als het gaat om behandelprogramma’s en hanteerbaarheid. Deze behandeleenheid is een klasse apart. Dat zorgt er eveneens voor dat de behandelingen minder vermoeiend zijn en ik mijn aandacht voor de volle 100% bij de patiënt heb. Dat is voor iedereen prettig.”

Onbetaalbaar werkplezier
“In het begin moest ik wel even aan de nieuwe behandeleenheid wennen, maar nu ik alle ins en outs onder de knie heb, wil ik niet meer anders. Trouwens, een nieuwe behandeleenheid is altijd wennen. Net als een nieuwe auto. Of je nu een BMW of een Volkswagen rijdt: het is altijd weer even zoeken naar de voor jou fijnste rijtechniek. Heb je die eenmaal gevonden, wil je niet anders meer.
Aanschaf van een XO CARE behandeleenheid is zeker niet goedkoop, maar betaalt zichzelf gegarandeerd terug, al is het alleen al in verhoogd werkplezier. Voor mij is deze aanschaf dan ook elke cent waard geweest. Om de analogie met de auto nogmaals te gebruiken: in mijn praktijk prijkt nu de BMW onder de tandartsstoelen. Tot ieders tevredenheid.