Laser

Lasers zijn sinds verschillende jaren voor velen een onmisbare hulp.
De nieuwe diodelasers werden ontworpen vanuit een eenvoudige en betrouwbare technologie en genieten vandaag van de laatste innovaties. Zij bieden iedereen de mogelijkheid om te beschikken over een echte troef in de evolutie en het opwaarderen van zijn kabinet.
NSK, wereldleider in instrumentarium, biedt u DIO 500, een laserdiode van de laatste generatie.
Met deze nieuwe diodelaser maakt u gebruik van de meest geavanceerde klinische behandelmethodes met laser, sinds vele jaren verfijnd en door klinische studies bevestigd. Dit krachtig en doeltreffend instrument is bijzonder comfortabel en eenvoudig in gebruik.

Multifunctionaliteit van de laser DIO 500
De Dio 500 werd speciaal ontworpen voor odontologische toepassing. Hij vindt zijn toepassing in endodontie, conservatieve parodontologie en orale chirurgie. Een speciaal handstuk maakt de laser geschikt voor bleken, stimulatiebehandeling en antalgische therapie.

Bedieningspaneel van de laser DIO 500
De DIO 500 is uitgerust met een LCD bedieningspaneel op de voorkant, waarmee u de belangrijkste vooringestelde programma’s regelt.

Diverse voorgeprogrammeerde behandelingen
Met de laser DIO 500 kunt u heel wat diverse gevallen behandelen. Dankzij diverse voorgeprogrammeerde behandelingen zijn de programma’s vlot toegankelijk en snel te gebruiken… Analgesie, hypergevoeligheid van de dentine, fistel, hemostase, peri-implantitis, frenectomie abcesincisie, bleken, esthetische behandeling van het tandvlees, aften, ATM-pijn, gingivectomie, koortsblaasjes, biostimulatie, incisie pulpa, angulaire cheilitis, endodontie, groeven, parodontologie, fibroom, enzovoort.


NSK DIO 500