Miele

Miele autoclaven
Miele Professional heeft na jaren onderzoek een eigen, nieuw ontwikkelde autoclaaf geintroduceerd voor de tandheelkundige markt. De Miele autoclaaf completeert het Miele leveringsprogramma voor reinigen, desinfecteren, steriliseren, documenteren en service.

Miele PS 1201B
Deze 20 liter B-klasse autoclaaf met geintegreerde waterbehandeling (reverse-osmose) kenmerkt zich door:

Snelheid
Het snelle sterilisatieproces is een van de grote pluspunten van deze autoclaaf. Hij is daarmee optimaal afgestemd op de werkzaamheden in de tandartspraktijk. De quick-start-functie bespaart extra tijd bij het dagelijks gebruik. De autoclaaf kan tot 6 trays of 3 cassettes verwerken.

Veiligheid
De constructie van deze autoclaaf is door het met stoom verwarmde, dubbelwandige drukvat vergelijkbaar met die van een grote autoclaaf. De techniek zorgt voor een optimale verdeling van de temperatuur in de unit. Op die manier biedt hij een veilige sterilisatie van alle in de tandartsprakijk gebruikte instrumenten. Via de standaard interface heeft de gebruiker de mogelijkheid tot procesdocumentatie.

Betrouwbaarheid
Het zeer goed afleesbare display zorgt voor overzicht en voor controle ocer het verloop va de diverse toepassingen en testprogramma's, die volledig zijn afgestemd op de eisen die gelden iin een tandartspraktijk. De autoclaaf overtuigt bovendien door de geluidsarme werking en de eenvoudige bediening. Daarnaast kenmerkt hij zich door een variabel gebruik van de unit voor trays van uiteenlopende hoogte en door het halfautomatische sluiten van de deur. De servicevriendelijke constructie van het apparaat maakt de autoclaaf onderhoudsarm en betrouwbaar.