Digora Optime Classic

De Digora ® Optime Classic is een compact, slim en snel digitale röntgensysteem voor de veeleisende tandheelkundige professional en al jarenlang de benchmark voor alle andere imaging plate systemen.

SNELHEID & PRESTATIES

Efficiënte workflow.
De imaging procedure is zo simpel en eenvoudig mogelijk gehouden, dit verbetert de workflow en genereert tijdsbeparingen:

  • De imaging plates laten zich net zo eenvoudig positioneren als de klassieke röntgenfoto\'s.
  • Het uitleesproces is snel en geheel automatisch.
  • Na het uitlezen worden de imaging plates direct automatisch gewist.
  • Er zijn geen extra adapters benodigd om de imaging plates te laden of te wissen.

Compacte afmetingen.
Door de compacte afmetingen kan de Digora ® Optime Classic op bijna elke gewenste locatie geinstalleerd worden; in de behandelkamer of op een centrale locatie voor meerdere gebruikers. Daarnaast kan de Digora ® Optime Classic gewoon in daglicht functioneren. 

Slim ontwerp.
Digora ® Optime Classic is slim. Plaats de belichte imaging plate in de Digora ® Optime Classic  en alles wordt automatisch uitgevoerd.

Snelle uitleestijd.
Door de snelle uitleestijd is het mogelijk om de continue nieuwe beeldplaten in te voeren.

EFFICIENTE WORKFLOW

AutoDetect.
Het systeem detecteert automatisch het formaat van de imaging plate wat in het toestel wordt geplaatst. Er is geen noodzaak aan gecomplicieerde cassettes, trommels of andere plate guides. 

AutoStart.
Zodra de imaging plate is ingevoerd begint de uitlezing automatisch. Binnen enkele seconden is een beeld van een hoge kwaliteit beschikbaar. Er is geen noodzaak om bijvoorbeeld verschillende resoluties te kiezen.  

AutoErase.
De Digora ® Optime Classic heeft een ingebouwd systeem om de imaging plates na het uitlezen direct te wissen. Er is dus geen noodzaak aan een los systeem om imgaing plates te wissen. Het automatische systeem zorgt ervoor dat de imaging plates direct weer beschikbaar zijn voor het maken van nieuwe opnamen.

AutoEject.

Direct nadat de imaging plate is uitgelezen en gewist wordt de imaging plate automatisch in het opvangbakje geworpen en is het systeem direct beschikbaar voor de invoer van een nieuwe imaging plate.

AutoOptimization.
De AutoOptimization functie zorgt ervoor dat het contrast en helderheid van het beeld automatisch wordt aangepast. Er is altijd sprake van een optimale beeldkwaliteit.

AutoSleep.
De Digora ® Optime Classic schakelt automatisch naar een energie besparingsstand zodra het systeem een bepaalde tijd niet gebruikt wordt.

HOGE BEELDKWALITEIT

Het Digora ® uitleesprincipe van de imaging plates.
De Digora ® Optime is zo ontworpen dat er slechts een zeer korte lichtstraal tussen de imaging plate en de fotomultiplicator is waardoor er een minimum aan ruis in het signaal ontstaat.

Groot dynamisch bereik.
Een factor welke vaak over het hoofd wordt gezien bij een imaging systeem is het dynamisch bereik.
Het brede dynamische bereik van de Digora ® Optime levert een consistente kwaliteit zonder dat de waarden van het röntgentoestel voor elke patiënt of opname aangepast dienen te worden.

Laatste generatie imaging plates.
Soredex gebruikt voor de Digora ® Optime de laatste generatie imaging plates welke in hoge mate resistent zijn tegen slijtage en kenmerken zich verder door een brede dynamische range gecombineerd met een hoge stralingsgevoeligheid wat resulteert in een consistente en optimale beeldkwaliteit. 

Verschillende formaten imaging plates.
De Digora ® Optime Classic hanteert verschillende formaten imaging plates: size 0, size 1, size 2 en size 3.  

Soredex Digora Optime