Digora Optime Toebehoren

Om optimale resultaten in beeldkwaliteit, hygiëne en probleemloze werking te behalen met het Digora ® Optime systeem adviseren wij het gebruik van de originele Soredex Digora ® toebehoren. Door onze 20-jarige praktijkervaring op het gebied van imaging plate systemen weten wij inmiddels dat het gebruik van niet originele toebehoren kunnen leiden tot verminderde prestaties. 

IMAGING PLATES

Slijtvast.
Digora ® Optime imaging plates zijn de nieuwste generatie imaging plates welke in hoge mate resistent zijn tegen slijtage. Indien men op de juiste wijze met de imaging plates omgaat zullen keer op keer gebruikt kunnen worden met dezelfde hoge beeldkwaliteit.

Dynamisch.
Digora ® Optime imaging plates kenmerken zich door een breed dynamisch bereik, gecombineerd meet een hoge stralingsgevoeligheid resulteert dit in een consistente en optimale beeldkwaliteit.

Comfortabel & 100% actief oppervlak.
Digora ® Optime imaging plates in combinatie met de Optibag™ hygiëne hoesjes zijn erg comfortabel voro de patiënt. De verschillende Digora ® Optime systemen zijn in staat om alle intra-orale imaging plate afmetingen uit te lezen (size 0,1,2,3,4C) en is geen diagnostisch taak te moeilijk. In tegenstelling tot intra-orale sensoren of imaging plate systemen welke cassettes of adapters benodigen, kunnen de Digora ® Optime imaging plates het gehele oppervlak gebruiken voor de opname van klinische informatie.

Optimale flexibiliteit.  
Soredex heeft door haar jarenlange ervaring op het gebied van imaging plates, de Digora ® Optime imaging plates de juiste flexibilieit kunnen geven wat een eenvoudige en nauwkeurige positionering met een minimaal ongemak voor de patiënt mogelijk maakt. Anderzijds bezitten de imaging plates voldoende stijfheid om vertekeningen te minimaliseren.

IDOT™ identificatie systeem.
Naast de standaard Digora ® Optime imaging plates zijn optioneel ook de gepatenteerde Soredex IDOT imaging plates verkrijgbaar. Deze imaging plates hebben een individuele markering welke zichtbaar is op het röntgenbeeld. Het IDOT™ systeem is tevens een kwaliteitsborging om te identificeren met welke imaging plate de opname gemaakt is.

OPTICOVER
Opticover™ beschermcovers, beschermen de imaging plates tegen kruisbesmetting, mechanische beschadigingen en mogelijk informatieverlies door omgevingslicht.

OPTIBAG
Optibag hygiëne hoesjes hebben een uitstekende sluiting waardoor ze de best mogelijke hygiëne bescherming bieden. De Optibag hygiëne hoesjes zijn volledig waterdicht en zijn gemaakt van een pvc en latexvrij materiaal (conform ISO 10933-1). 

OPTIWIPE
Optiwipe™ reinigingsdoekjes zijn speciaal gemaakt om de imaging plates, bij eventuele vervuiling, veilig en effectief te reinigen. De zachte pluisvrije niet schurende geïmpregneerde doekjes, zijn individueel verpakt met een duidelijke visuele instructie, laten geen residu achter op het actieve oppervlak. 

OPSLAGBOX.
Voor de opslag van de imaging plates heeft Soredex een zeer praktische en handige opslagbox welke de imaging plates schoon en "gereed voor gebruik"  opslaat.

COMFORT OCCLUSAL4C BIJTCOVER.
De Comfort Occlusal 4C bijtcover(pat. pend.) beschermt de imaging plate tegen slijtage en beschadigingen door bijten. De geoptimaliseerde afmetingen en vorm resulteren in een uitstekend comfort voor de patiënt in deze soms lastige opname.

RICHTMIDDELEN.
Wij adviseren voor het maken van intra-orale opnamen het gebruik van richtmiddelen. In basis kunnen de richtmiddelen welke geschikt zijn voor klassieke röntgenfilms vaak hergebruikt worden. Uiteraard hebben wij een ruime keuze aan richtmiddelen beschikbaar.


Soredex Digora Optime