Digora Optime UV

De Digora ® Optime UV is hét meest complete digitale röntgensysteem voor de veeleisende tandheelkundige professional en al jarenlang de benchmark voor alle andere imaging plate systemen.

GEMAKKELIJK IN HET GEBRUIK

Visuele ondersteuning.
De Digora ® Optime UV ondersteunt de gebruikers met duidelijke animaties op het ingebouwde interactieve display zodat ook nieuwe gebruikers snel met het systeem om kunnen gaan.

Preview van het beeld.
De digitale opname wordt direct getoond op het ingebouwde interactieve display waardoor de gebruiker direct de kwaliteit van het beeld kan beoordelen.

Snelle en veilige verbinding.

Multiconnect™ zorgt ervoor dat de Digora ® Optime op een gecontroleerde wijze wordt gedeeld met meerdere werkstations in een netwerk. Het interactieve display vereenvoudigd het gebruik door aan te geven met welk werkstation en welke patient de Digora ® Optime gekoppeld is. Het is niet nodig een aparte computer naast de Digora ® Optime te plaatsen.

SNEL & AUTOMATISCH

Volledig automatische workflow.
Het systeem detecteert automatisch het formaat en de correcte plaatsing van de imaging plate. Na het uitlezen van het beeld wordt het plaatje direct gewist. Alles in 1 gemakkelijke stap. Er is geen noodzaak aan gecomplicieerde cassettes, trommels of andere plate guides. 

Aanrakingsvrije bediening.
De Digora ® Optime heeft een ingebouwde bewegingssensor die een benadering van een hand herkent en het systeem direct gereedmaakt voor gebruik. 

Zeer snelle uitlezing.
Binnen enkele seconden is een beeld van de hoogste kwaliteit beschikbaar. Er is geen noodzaak om bijvoorbeeld verschillende resoluties te kiezen.  

SLUITENDE HYGIENE

Opticlean, zet een nieuwe hygiene standaard.
De Digora ® Optime is voorzien van een uniek hygiene systeem (Opticlean™) wat het risico op kruisbesmetting minimaliseert wat resulteert in een hogere veiligheid voor de patient en de gebruiker. Het prachtige Opticlean™ hygiene systeem bestaat uit een aantal hygiene accessoires, aanrakingsvrije bediening en een interne UV-desinfectie van het systeem. Het Opticlean™ wordt beschermd door meerdere patenten.  

UV desinfectie systeem (pat. ped.)
Digora ® Optime is het eerste intra-orale imaging plate systeem op de markt met een slim en automatisch ingebouwd UV desinfectie systeem tegen virussen en bacteriën op het transportmechanisme. Een onafhankelijke studie naar de efficiëncy van dit systeem is beschikbaar.

Eenvoudig end-to-end hygienische workflow 
Unieke hygiene accessoires zoals o.a. de volledig waterdichte latex & pvc vrije (ISO 10933-1) Optibag™ en Opticover™ imaging plate bescherming, eliminieert de noodzaak om de herbruikbare imaging plate aan te raken en minimaliseert het risico op kruisbesmetting. Door het compacte design en een invoeropening welke zich aan de voorzijde van het toestel bevindt is het toestel eenvoudig schoon te maken en blijft ook het interne systeem van de scanner schoon. 

FANTASTISCHE KLINISCHE BEELDEN

Consistente en solide beeldkwaliteit.
Digora ® Optime biedt een consistente, verbeterde diagnostische kwaliteit en elimineert eventuele over- of onderbelichting door de automatische aanpassing van de grijswaarden van het beeld. Digora ® Optime komt tegemoet aan alle intra-orale imaging behoeften en levert bewezen diagnostische nauwkeurigheid.

Laatste generatie imaging plates.
Soredex gebruikt voor de Digora ® Optime de laatste generatie imaging plates welke in hoge mate resistent zijn tegen slijtage en kenmerken zich verder door een brede dynamische range gecombineerd met een hoge stralingsgevoeligheid wat resulteert in een consistente en optimale beeldkwaliteit. De imaging plates zijn ook verkrijgbaar met het gepatenteerde IDOT™ identificatie systeem.

Verschillende formaten imaging plates.
Soredex heeft verschillende formaten imaging platen: size 0, size 1, size 2, size 3 en size 4C voor occlusale opnamen. De geoptimaliseerde afmetingen en vorm van de Comfort Occlusal ™ bijtprotectie maakt een eenvoudige positionering mogelijk voor deze vaak lastige projectie. Comfort Occlusal™ bestaat uit twee size 3 imaging plates, waardoor er geen noodzaak is voor speciale en duurdere occlusale imaging plates.

Soredex Digora Optime