Digora Optime

De Digora ® Optime is de 5de generatie Digora ® en is gebaseerd op de kennis en ervaring welke in bijna 20 jaar is opgebouwd  met imaging plate scanners. Ook deze nieuwe Digora ® is uitermate eenvoudig in gebruik, levert kwalitatief hoogstaande beelden, is uitermate efficient en is economisch in aanschaf en gebruik. Digora ® is al jarenlang de benchmark voor alle andere imaging systemen. 

EENVOUDIG IN GEBRUIK

Intuïtief, eenvoudig te leren en te gebruiken.
De Digora ® Optime laat zich bedienen zonder het aanraken van knoppen tijdens de imaging workflow, men hoeft slechts de beeldplaat in te voeren en het systeem doet automatisch de rest. Het proces wordt ondersteunt door duidelijke intuïve aanwijzingen. Het systeem accepteert geen foutief ingevoerde imaging plates en herkent automatisch het formaat van de imaging plate. 

Effici
ënte workflow.
De imaging procedure is zo simpel en eenvoudig mogelijk gehouden, dit verbetert de workflow en genereert tijdsbeparingen:

  • De imaging plates laten zich net zo eenvoudig positioneren als de klassieke röntgenfoto's.
  • Het uitleesproces is snel en geheel automatisch.
  • Na het uitlezen worden de imaging plates direct automatisch gewist.
  • Er zijn geen extra adapters benodigd om de imaging plates te laden of te wissen.

Compacte afmetingen.
Door de compacte afmetingen kan de Digora ® Optime op bijna elke gewenste locatie geinstalleerd worden; in de behandelkamer of op een centrale locatie voor meerdere gebruikers.

Doordacht ontwerp.
Digora ® Optime is doordacht ontworpen. Plaats de belichte imaging plate in de Digora ® Optime en alles wordt automatisch uitgevoerd.

Snelle uitleestijd.
Door de snelle uitleestijd is het mogelijk om de continue nieuwe beeldplaten in te voeren.

HOGE BEELDKWALITEIT

Het Digora ® uitleesprincipe van de imaging plates.
De Digora ® Optime is zo ontworpen dat er slechts een zeer korte lichtstraal tussen de imaging plate en de fotomultiplicator is waardoor er een minimum aan ruis in het signaal ontstaat.

Groot dynamisch bereik.
Een factor welke vaak over het hoofd wordt gezien bij een imaging systeem is het dynamisch bereik.
Het brede dynamische bereik van de Digora ® Optime levert een consistente kwaliteit zonder dat de waarden van het röntgentoestel voor elke patiënt of opname aangepast dienen te worden.

 

Consistente en solide beeldkwaliteit.
Digora ® Optime biedt een consistente, verbeterde diagnostische kwaliteit en elimineert eventuele over- of onderbelichting door de automatische aanpassing van de grijswaarden van het beeld. Digora ® Optime komt tegemoet aan alle intra-orale imaging behoeften en levert bewezen diagnostische nauwkeurigheid.

 

Laatste generatie imaging plates.
Soredex gebruikt voor de Digora ® Optime de laatste generatie imaging plates welke in hoge mate resistent zijn tegen slijtage en kenmerken zich verder door een brede dynamische range gecombineerd met een hoge stralingsgevoeligheid wat resulteert in een consistente en optimale beeldkwaliteit. De imaging plates zijn ook verkrijgbaar met het gepatenteerde IDOT™ identificatie systeem.

Verschillende formaten imaging plates.
De Digora ® Optime hanteert alle gangbare formaten imaging plates: size 0, size 1, size 2, size 3 en size 4C voor occlusale opnamen. De geoptimaliseerde afmetingen en vorm van de Comfort Occlusal ™ bijtprotectie maakt een eenvoudige positionering mogelijk voor deze vaak lastige projectie. Comfort Occlusal™ bestaat uit twee size 3 imaging plates, waardoor er geen noodzaak is voor speciale en duurdere occlusale imaging plates.  

EFFICIENT

AutoDetect.
Het systeem detecteert automatisch het formaat van de imaging plate wat in het toestel wordt geplaatst. Er is geen noodzaak aan gecomplicieerde cassettes, trommels of andere plate guides. 

AutoStart.
Zodra de imaging plate is ingevoerd begint de uitlezing automatisch. Binnen enkele seconden is een beeld van een hoge kwaliteit beschikbaar.

AutoErase.
De Digora ® Optime heeft een ingebouwd systeem om de imaging plates na het uitlezen direct te wissen. Er is dus geen noodzaak aan een los systeem om imgaing plates te wissen. Het automatische systeem zorgt ervoor dat de imaging plates direct weer beschikbaar zijn voor het maken van nieuwe opnamen.

AutoEject.

Direct nadat de imaging plate is uitgelezen en gewist wordt de imaging plate automatisch in het opvangbakje geworpen en is het systeem direct beschikbaar voor de invoer van een nieuwe imaging plate.

ECONOMISCH IN AANKOOP EN GEBRUIK

Aankoop.
De  Digora ® Optime heeft een gunstige aanschafprijs en wordt geleverd met alle bendoigde toebehoren en software om direct te kunnen beginnen. 

Installatie & instructie.
De installatie en instructie wordt verzorgd door gespecialiseerde en door de fabrikant gecertificeerde technici.

Gebruik. 
Door de jarenlange ervaring van Soredex in de ontwikkeling en fabricage van imaging plates scanners en de reductie van het aantal componenten in de Digora ® Optime zorgt ervoor dat deze scanner eeb zeer hoge betrouwbaarheid kent.

After Sales Service.
Indien er onverhoopt toch iets misgaat, kunt u direct ondersteuning krijgen door onze gespecialiseerde helpdesk en onze technici die snel on-site assistentie kunnen bieden. Bij calamiteiten kunnen wij ook direct een scanner in consignatie plaatsen waardoor er geen onnodige tijd verloren gaat voor u en uw patiënt.   

Soredex Digora Optime