Innovatie, ergonomie, kwaliteit en betrouwbaarheid: de belangrijkste kwaliteiten van een behandeleenheid.

Innovatie geïnspireerd door perfectie.
Stern Weber past de nieuwste technologie toe om steeds aan de veranderende behoeften te voldoen. De innovatie die de wereld van Stern Weber drijft is gebaseerd op het ontwikkelen van unieke oplossingen waarbij de integratie van multimedia, röntgenapparatuur, nieuwe diagnose systemen en de laatste generatie dynamische instrumenten er voor zorgen dat dagelijkse workflow in uw praktijk optimaal en soepel verloopt. Ontdek de uitzonderlijke prestaties die ervoor zorgen dat behandelingen worden uitgevoerd met ongeëvenaarde veiligheid en precisie. Bescherm uzelf, personeel en patiënten met beproefde effectieve hygiënesystemen. Optimale antwoorden worden gegeven, zelfs voordat de vragen worden gesteld . Dit is hoe Stern Weber innovatie de exacte oplossing biedt voor uw professionele behoeften.

Overal om u heen: onze wereld is uw wereld.
Tandheelkundige behandeleenheden zijn volledig geïntegreerde werkstations. Zeer persoonlijk en uitgerust met professionele systemen: veilige hygiëne systemen die zijn ontworpen in overeenstemming met de strengste internationale normen, ergonomische oplossingen, innovatieve materialen en technologieën die zijn ontworpen om het werk eenvoudiger te maken. Het resultaat is een behandeleenheid die in elk opzicht innovatie, hoge betrouwbaarheid en voor elke handeling de juiste prestaties levert. Dat is de wereld van Stern Weber en u staat daarbij in het middelpunt.
 
Kwaliteit is een blijvend kenmerk.
De hoge kwaliteit van Stern Weber behandeleenheden is een belangrijk voordeel. Dit garandeert de stabiliteit en degelijkheid van de constructie. De behandeleenheden van Stern Weber zijn stijlvol, een solide investering, zorgen voor uitstekende prestaties en zijn zeer betrouwbaar. Aluminium legeringen zorgen voor een grotere robuustheid. Glas, keramiek, nylon alsmede speciale kunststoffen bieden een goede weerstand tegen chemische invloeden en mechanische belastingen. Bij Stern Weber wordt elke behandeleenheid uitgebreid getest en gedocumenteerd, dit zorgt ervoor dat er te allen tijde een behandeleenheid wordt uitgeleverd met een zo hoog mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid.
 
Ergonomie is de sleutel tot uw welzijn.
Design, comfort en ergonomie : een perfecte mix waarmee elke tandarts het beste van zichzelf kan geven. In elk stadium van de productontwikkeling, besteedt Stern Weber de grootst mogelijke aandacht in elk detail om oplossingen te bieden die ervoor zorgen dat de tandarts in staat stelt om comfortabel te werken, vrij interactie te hebben met de assistente en te kunnen focussen op het welzijn van de patiënt. Als het gaat om de bescherming van het behandelteam tegen stress en lichamelijke spanningen, is een goede ergonomie. Stern Weber biedt een uitgebreide reeks van modellen met zowel de klassieke als innovatieve ergonomie om aan alle mogelijke behoeften binnen de tandheelkunde te kunnen voldoen.