Innovatie om talent te onderstrepen

De Stern Weber S280 TRC kenmerkt zich door de compacte vorm van de behandeleenheid met een geïntegreeerde zwevende patiëntenstoel. Hierdoor ontstaat veel ruimte voor het behandelteam waardoor de behandelingen gemakkelijker verlopen en uw talenten volledig benut kunnen worden. De Stern Weber S280 TRC combineert een reeks van praktische aspecten met een diversiteit aan ergonomische oplossingen en innovatieve technologieën

Solide & stabiele basis.
De S280 TRC-lijn is zeer stabiel doordat de watereenheid op de vloer gemonteerd wordt. Zowel de basisstructuur als de losse componenten waarmee deze behandeleenheden zijn opgebouwd zijn zorgvuldig gekozen op basis van hun degelijkheid en duurzaamheid. 

Gebruikerscomfort.
Hoe beter een behandeleenheid afgestemd is op uw wensen en uw operationale stijl van werken, hoe groter de voordelen zijn in het creëren van een vloeiende workflow. Een mooi voorbeeld hiervan is o.a. de nieuw ontworpen interface welke een perfecte instelling van de diverse parameters van de dynamische instrumenten en van de behandeleenheid mogelijk maakt. Zo is er keuze uit het standaard Smart Touch bedieningspaneel of als alternatief het nieuwe Full Touchscreen bedieningspaneel. Deze nieuwste generatie Full Touchscreen bestaat uit een 5,7" eenvoudig te reinigen glazen capacitive touchscreen wat ook terug te vinden is op tablets. Daarnaast biedt de Stern Weber S280 TRC een brede selectie accessoires om de behandeleenheid nog verder aan te passen aan uw specifieke wensen. Naast de keuze van het type behandelunit heeft u de keuze uit een grote diversiteit bekledingskleuren, 5 verschillende actieve hygiënesystemen, een geïntegreerd intra-oraal röntgensysteem, 5 verschillende voetbedieningen, 2 bedieningspanelen, diverse operatielampen en een groot aanbod van dynamische instrumenten.

Uitvoeringen.
De Stern Weber S280 TRC is leverbaar in een behandelunit met hangende slangen en als zweep.