A-dec Performer

DE MEEST ECONOMISCHE OPLOSSING.


Betrouwbaar.
A-dec staat bekend om haar betrouwbaarheid en haar lage cost of ownership gedurende de levensduur van een behandeleenheid. De vernieuwde 
Performer™ is gebaseerd op de jarenlange ervaringen en componenten van de succesvolle A-dec Decade™, Cascade™, Performer™ en A-dec 300 producten. De A-dec Performer is de meest economische oplossing voor mondhygiëne, orthodontie of eenvoudige tandheelkundige ingrepen. Deze behandeleenheid is voorzien van alle basis functionaliteiten die voor mondzorg noodzakelijk zijn. Door de minimalistische opbouw heeft men een behandeleenheid weten te bouwen met een zeer hoge betrouwbaarheid.

Compleet pakket.
De A-dec Performer
 is een complete behandeleenheid die in tegenstelling tot de overige A-dec producten maaar beperkt te configureren is op uw specifieke wensen en behoeften. Door deze aanpak weet A-dec de kosten tot een minimum terug te brengen wat zich direct vertaald in een attractieve prijsstelling. De behandeleenheid is enkel leverbaar in het zgn. Basic Concept I (hangende slangen)

Robuste patiëntenstoel.
De vol hydraulische patiëntenstoel van de A-dec Performer
 is van een robuuste kwaliteit. De patiëntenstoel is standaard voorzien van armsteunen.

Basisunit.
De A-dec Performer
 unit is leverbaar in een Basic Concept 1 (hangende slangen). De behandelunit laat zich naar keuze voor óf achter onder de stoel monteren. Daarnaast is de behandelunit naar keus te configureren met diverse instrumenten naar keuze zoals o.a. lucht- of micromotoren, lucht- of piezon scaler, poederstraler, turbine, camera, etc. 

Assistentearm.
De assistente arm van de A-dec Performer
 draait aan de achterzijde van de patiënten-stoel, waardoor men zowel met als zonder asssitente optimaal kan werken zonder over te patient te reiken of te veranderen van positie.

Hygiene.
De A-dec Performer
 is uitgerust met verschillende passieve en actieve functies op het gebied van hygiëne zoals o.a. :

Autonoom watersysteem.
Het autonoom watersysteem zorgt ervoor dat een A-dec niet noodzakelijkerwijs op het waterleidingnet hoeft te worden aangesloten. Geen ingewikkeld kleppensysteem of beveiligingen welke jaarlijks controle en onderhoud nodig hebben. U bepaalt zelf de kwaliteit van het water voor uw instrumenten. Eenvoudig en doeltreffend.

Flush systeem.
Het dagelijks en tussen de patiënten doorspoelen van de instrumentenleidingen is in de meeste gevallen een onhandig proces waarbij men in de meeste gevallen, vaak boven het spittoon, door activering van het voetpedaal de instrumenten afzonderlijk met een hele spraynevel doorspoelt.

Bij A-dec worden de instrumenten door middel van 1 knop allemaal tegelijkertijd doorgespoeld met een waterstraal: snel, schoon en eenvoudig.