Dentaloscope 2D

Swiss Medical Technology introduceert een nieuw concept. Een concept dat gericht is op een nieuwe manier van werken, Het combineren van een comfortabele, ergonomische zitpositie, operatielamp met een Extra-orale Video Vergroting Systeem (EVMS) - de Dentaloscope 2D geeft microscopische beelden haarscherp weer op een 19inch monitor.

Tandartsen werken uren in de meest ongemakkelijke en onergonomische posities om een bepaald zicht in de mond te verkrijgen. Om beter te zien gebruiken sommige tandartsen een loepbril of een microscoop, dat slechts gedeeltelijke vermindering van hun rug-, nekklachten en problemen met het gezichtsvermogen zal geven.

Het concept
Vergroten tot 25 keer (met de digitale zoom tot 50x) met een scherptediepte van 200 mm, voorkomt vage beelden, constante focus regeling en/of enige vorm van beperkingen. Wat typerend is voor andere vergrotingssystemen. Stuur het systeem aan via het voetpedaal: inzoomen, uitzoomen en het vastleggen van de beelden. Op deze manier kunt u zich concentreren op uw behandeling. Dit alles terwijl u comfortabel op uw stoel zit. Geen pijn in rug en nek meer. Geen loepbril meer dragen of vooroverbuigen om in uw microscoop te kijken. Ontdek de Dentaloscope 2D - het zal uw werkdag veranderen,

De Dentaloscope 2D
Stel op een indrukwekkende manier vast en behandel deze met de Dentaloscope 2D. Voor overzicht in de gehele mond met een vergroting van 2,5X tot aan een detail dat 55x vergroot is. De diepte van het werkveld is 200 mm en is uitstekend. Een constante Focus regeling is niet nodig. Men stelt de sensor eenmaal in en kan daarna direct werken. De werkafstand van de sensor is tussen de 160 mm en 420 mm. Een schaduw vrije werkomgeving wordt gecreëerd door 4 LEDs met een hoge kwaliteit licht. Hierdoor werkt u in een omgeving dat gelijk is aan daglicht.

Klik hier voor een video met uitleg over de Dentaloscope 2D
Klik hier voor een filmpje over de Dentaloscope op Youtube

 

Esthetisch
Visualiseer het succes van esthetische behandeling voor uzelf en uw patiënten via de monitor..
 
Parodontologie
De Dentaloscope geeft een hoge scherptediepte en een betere vergroting. Goed zicht bij het gebruik van fijne hechtingen.  
Endodontologie
Identificeren en ontspannen behandelen tot in zelfs de kleinste structuren met een maximale vergroting van 55X. 
Restauratieve tandheelkunde
Met de Dentaloscope kunt u ontspannen langdurige behandelingen uitvoeren. 
 
Implantologie
Eenvoudig en moeiteloos documenteren van uw behandelingen.