Intra-orale camera systemen

Digora Vidi, intra-orale camera
Gemakkelijk, praktisch en accuraat

Praktische ergonomie
De Digora Vidi heeft een exceptionele grote beeldhoek om zelfs de distale gebieden nauwkeurig te kunnen onderzoeken. Het anatomisch gevormde design van de Digora Vidi geeft 15º meer zicht in vergelijk tot een standaard rechte vormgeving. In combinatie met de brede hoeklens is het mogelijk moeilijk bereikbare gebieden in de mond te bekijken. De afgeronde vorm en gereduceerde afmetingen van de camerakop verhogen het comfort voor de patiënt.

Gemakkelijke bediening
Het vastzetten (freeze-functie) van de beelden gaat eenvoudig door over optimaal geplaatste EasyTouch knop te strijken. De gevoelige EasyTouch knop fixeert het beeld terwijl de camera stabiel blijft. Dit geeft vertrouwen in het werk zonder wazige opnamen.

Volautomatische focus en grote diepte werking
De Digora Vidi beschikt over een volautomatische focus en geeft daardoor een scherp beeld van een enkele tand tot een portrait. De volautomatische focus met een grote diepte werking bespaart tijd en maakt de workflow eenvoudig en vloeiend, waarbij de gebruiker zich kan concentreren op de patiënt.

Ongeëvenaard belichtingssysteem
Digora Vidi is uitgerust met de laatste generatie LED´s met hoog rendement optiek.
Een breed gebied wordt uniform belicht met een krachtige lichtstraal van daglicht kwaliteit. In vergelijk tot een halogeenlamp is de gegenereerde warmte tot een minimum beperkt.

Accurate beelden
Het optische systeem van de Digora Vidi is uitgerust met een a-sferische lens welke vervormingen elimineert en geometrische correcte beelden geeft. De grote beeldhoek in combinatie met de brede hoeklens geeft een perfecte zicht zelfs in moeilijk bereikbare gebieden in de mond.


Soredex Digora Vidi