Intra-orale sensoren

Digora Toto, intra-orale sensoren
Gemakkelijk, slim en accuraat

Soredex heeft meer dan 30 jaar ervaring in state-of-the-art beeldgevende systemen.
Soredex is en blijft markleider en pionier op het gebied van PSP systemen waaronder het bekende Digora Optime systeem. Om te kunnen voldoen aan de vraag van gebruikers van sensoren heeft Soredex naast het Digora Optime systeem nu de Digora Toto sensoren ontwikkeld.

Altijd gereed
De Digora Toto sensoren zijn altijd gereed om opnames te maken. Eenmaal belicht ontdekt de sensor direct inkomende straling en zet het beeld vast. 2 Digora Toto sensoren kunnen gelijktijdig aangesloten en geactiveerd worden.

Eenvoudig in gebruik
De sensor heeft een groot actief oppervlak en de behuizing is gestroomlijnd. Het lichtgewicht systeem heeft een clip, die er toe bijdraagt dat de sensor in de gewenste positie blijft gedurende de opname.

Beeld direct op het scherm
De sensor wordt direct aangesloten op een PC met een high-speed USB2 aansluiting. Een dergelijke aansluiting is op nagenoeg elke PC aanwezig. Een size 2 beeld is beschikbaar in 4 seconden en een size 1 zelfs sneller.

Herhaalbare beeldkwaliteit
Digora Toto sensoren leveren hoge kwaliteitsbeelden met zowel AC als DC röntgentoestellen. De sensoren passen de grijswaarden in de beelden automatisch aan om de juiste diagnostische informatie te leveren. Voor de eenvoud kan men zelfs dezelfde belichtingswaarden op het intra-orale röntgentoestel laten staan voor alle intra-orale opnamen.

CMOS technologie
Digora Toto sensoren maken gebruik van de laatste CMOS technologie, welke diverse voordelen hebben in vergelijk tot traditionele intra-orale ccd-sensoren. De Digora Toto sensoren hebben een hoge signaal-ruis verhouding en leveren erg heldere opnamen. De sensoren hebben erg kleine pixel afmetingen en zijn in staat de kleinste klinische details weer te geven. De CMOS chips hebben een breed dynamisch bereik en produceren een consistente beeldkwaliteit.

Ontwikkeld voor uw praktijk
Bij Soredex zijn ze er trots op, producten te ontwikkelen welke goed passen in uw praktijk.
De Digora Toto sensoren zijn daarbij geen uitzondering en zijn voorzien van diverse verbeteringen in vergelijk tot traditionele intra-orale sensoren.

Meer ruimte op het werkblad
Met de Digora Toto sensor, is er niets extra op uw werkblad – geen elektronica box, geen gesloten vaste PC aansluiting en geen kabels. De sensor heeft alle intelligentie ingebouwd in de sensor en in de kabel. Indien niet gebruikt kan men de sensoren in een handige wandhouder opbergen.

Èchte portable sensor
Als er een behoefte is de sensor in meerdere behandelkamers te gebruiken is de Digora Toto de perfecte oplossing voor u. Het systeem is gemaakt uit één geheel. De sensor kan eenvoudig worden afgekoppeld van de ene computer en aangesloten worden op een andere computer op een andere locatie of andere behandelkamer.

Betrouwbaar product en veilige investering
De Digora Toto is speciaal ontworpen met betrouwbaarheid in gedachte. Soredex is er nu van overtuigd dat er een sensor is die de naam Soredex waardig is.


Soredex Digora Toto