Klacht of compliment

Als Arseus Dental doen wij als team onze uiterste best om u met onze producten en diensten zo goed mogelijk van dienst te zijn en u als klant optimaal tevreden te stellen.

Ontevreden.
Helaas slaan wij soms ook de plank wel eens volkomen mis en daarvan bent u dan de dupe. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Wij lossen uw klacht graag op en willen vooral ook voorkomen dat de klacht opnieuw voorkomt en nodigen u dan ook van harte uit om een klacht in te dienen. Wij zullen uw klacht zorgvuldig behandelen en u hierover informeren. Klik hier om een klacht aan ons te mailen.

Tips of suggesties.
Arseus Dental staat voor kwalitatieve producten en goede dienstverlening. Wie kan ons beter helpen deze producten en dienstverlening te verbeteren dan u? Daarom nodigen wij u uit om onze producten en dienstverlening te helpen verbeteren. Hoe kunnen wij u beter van dienst zijn? Klik hier voor uw tips of suggesties.

Compliment.
Bent u tevreden over onze producten en onze dienstverlening en wilt u een compliment achterlaten voor een van onze medewerkers of teams? Dat waarderen wij zeer. Voor ons team zijn uw complimenten een van de mooiste beloningen die zij kunnen krijgen. U kunt uw compliment hier achterlaten en wij zullen ervoor zorgen dat het compliment bij de juiste persoon/afdeling of leverancier terecht komt.