12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

CarieScan voor een precieze en objectieve cariŽs detectie

CarieScan Pro
De CarieScan Pro kan vroegtijdig en nauwkeurig cariës detecteren. Dit nieuwe revolutionaire apparaat biedt nauwkeurige en reproduceerbare gegevens om cariës waar te nemen, zodat u tijdig preventieve behandelingen kunt starten. Het apparaat biedt ondersteuning bij de diagnose en het daaropvolgend behandelplan

De werking
CarieScan PRO vermindert de noodzaak voor röntgenfoto’s. Dit vermindert de kosten en het gezondheidsrisico voor patiënten Door vroege identificatie van mogelijke risico’s zijn minder vullingen nodig – in het voordeel van patiënten en praktijk. De CarieScan is eenvoudig in gebruik door instructie via een display en geluidssignalen.

Effectieve cariës bestrijding
Met het oog op de invoering van effectief cariës bestrijding, is het essentieel voor de tandarts om te beschikken over de geschikte protocollen en instrumenten voor een accurate detectie van primaire cariës. Wetenschappelijk bewijs toont aan dat visuele inspectie niet meer dan 40% van de initiële afwijkingen weet te identificeren. Met rontgen foto’s ligt dit op ongeveer 62 %. Te veel verkeerde indicaties kunnen leiden tot onnodige behandeling van gezonde tanden. Maar nu heeft geavanceerde wetenschappelijke technologie heeft geleid tot een betere oplossing de Cariescan. De CarieScan is 92.5% accuraat in het detecteren van primaire cariës.

Bekijk op ons Youtube kanaal de instructie video klik hier

Voor meer informatie of een demonstratie kunt u contact opnemen met de exclusieve partner in de Benelux Arseus Dental via 0416 – 334069 of klik hier