12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

Arseus Dental Experience 2012

Arseus Dental Nederland B.V. nodigt u uit op vrijdag 28 of zaterdag 29 september voor de Arseus Dental Experience 2012 welke dit jaar zal plaatsvinden bij onze verbouwde kantoorruimte en showroom in Waalwijk. Wij willen deze experience ook gebruiken om op vrijdag ons vernieuwde pand officieel te openen.
Naast de diverse activiteiten en presentaties is er voldoende ruimte om collega’s te ontmoeten en om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen.

Deelname aan dit evenement is geheel kosteloos. Het aantal deelnemers voor de experience is echter
beperkt, dus meld u zich snel aan. Dit kan door middel van het retourneren van de antwoordkaart te downloaden via deze link of door het sturen van een e-mail met uw gegevens naar info@arseus-dental.nl. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.


Wij zien u graag in Waalwijk!