12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

Rijden voor het goede doel succesvol

Het sponsorevenement Rijden voor Malawi werd zondag 19 september jl. gehouden. Het evenement was een succes. Al de equipes hebben meegereden voor het goede doel: Stichting vrienden van St John’s, Mzuzu. Het was een zeer mooie dag ondanks de slechte voorspellingen van het weer. De vele klassieke en moderne auto’s reden een prachtige route door het mooie Limburgse landschap.

Stichting Vrienden van St. John’s, Mzuzu ondersteunt sinds 1987 projecten in Mzuzu, Malawi. De Stichting, waarvan het bestuur geheel uit tandartsen bestaat, richt zich momenteel op het Sonda Youth and Community Development Centrum net buiten Mzuzu. In Sonda worden kinderen van 0-18 jaar begeleid naar een verantwoorde toekomst. Daarnaast betaalt de Stichting de specialistenopleiding van Dr. Vincent Luhanga in Johannsburg tot kinderarts. In 2012-2013 zal Dr. Luhanga terugkeren naar Mzuzu, Malawi om daar als eerste kinderarts werkzaam te zijn in een gebied zo groot als Nederland.

De heer Richard Reinders van de Amalia kliniek en de heer Ralph Dankers van Arseus Dental Nederland overhandigde aan de heer Ben de Ponti (de drijvende kracht achter de stichting) namens de diverse sponsorbedrijven (Archimed Nederland, Dentale Service Dienst, Lamoral Nederland en Oudheusden Dental) een cheque ter waarde van € 3.350,-