12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

Win een gratis A-dec 500 unit

A-dec organiseert een spannende competitie welke gehouden wordt gedurende de IDS beurs te Keulen (12 -16 maart). In deze competitie maakt men kans op een een gratis A-dec 500 behandeleenheid of 1 van de 5 reizen naar de A-dec fabriek in Newberg, Oregon USA.
 

Prijzen:
1ste prijs: A-dec 500 behandeleenheid bestaande uit behandelstoel, behandelunit, watereenheid met spittoon en LED operatielamp.

2de prijs:  5 personen kunnen een educatieve experience reis naar de A-dec fabriek in de USA winnen. De A-dec fabriek in Newberg, Oregon ligt in het hart van de befaamde wijnstreek van de Willamette Valley.

Deelname:

  1. Deelname is enkel geldig voor tandartsen en mondhygiensten tijdens de IDS beurs te Keulen van 12-16 maart 2013.
  2. De deelnemer dient na een korte demonstratie van de A-dec apparatuur het deelname formulier op de A-dec stand volledig in te vullen inclusief zijn/haar ideale configuratie van de behandeleenheid.
  3. Deelnemers dienen een foto van zijn/haar complete praktijk te sturen aan charlotte.cligg@a-dec.co.uk inclusief naam, praktijknaam en praktijkadres
  4. De trekking vindt plaats op 29 maart 2013. De winnaars zullen per email geinformeerd worden en vermeld worden op de A-dec website en in de pers.
  5. Voor verdere vragen en deelname voorwaarden kunt u terecht op de A-dec stand D10 in hal 11.1.

IDS beurs.
Meer informatie over de IDS beurs te Keulen vindt u hier.