12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

XO VIP show op IDS

Waarom?
Bezoek de XO stand op de IDS en ervaar hoe XO CARE u kan helpen bij het realiseren van uw professionele dromen. De show is gericht op wat XO CARE verstaat onder professionele, zorgzame, ergonomische en economische tandheelkunde. Of in andere woorden: XO beoogt u alle "geheimen" te vertellen over hoe u, uw prestaties kunt verbeteren door het gebruik van de oplossingen en producten van XO.

De XO VIP SHOW wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van XO gebruikers en het XO management en duurt slechts 15 minuten.

Wanneer en voor wie toegankelijk?
De VIP show is toegankelijk voor alle mondzorgkundigen van woensdag 13 - zaterdag 16 Maart 2013

Waar?
U vindt XO in hal 10.2 - stand T-008.

Entreebewijs XO VIP SHOW.
Entreebewijzen voor de XO VIP SHOW kunt u verkrijgen bij de ingang van de stand of u kunt nu direct uw entreebewijs downloaden en printen.