12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

VGT Lease actie ontvang 1.000 euro

Arseus Dental en de VGT investeren mee in uw praktijk
Een gezond gebit wordt voor uw cliëntenkring voor een aanzienlijk deel bepaald door uw deskundige zorgen. En door de apparatuur waarmee u uw werkzaamheden uitvoert. Goede apparatuur vergt vaak een grote investering. Dat begrijpt Arseus Dental en de VGT, de Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in de Tandheelkundige branche, als geen ander. Vandaar dat Arseus Dental en de VGT uw investeringskosten deels voor hun rekening nemen. Bestelt u voor 15 juli 2013 voor minstens 50.000 euro (incl. BTW) aan tandheelkundige apparatuur bij Arseus Dental dan geeft Arseus Dental en de VGT u maar liefst 1.000 euro retour. Dat maakt uw investering direct een stuk lichter!

 
Voordelig voorjaarsvoorstel
Het aanbod Arseus Dental en de VGT is even aantrekkelijk als eenvoudig. U bestelt voor ten minste 50.000 euro aan apparatuur bij Arseus Dental en least deze aanschaf via een lease-aanvraag bij Arseus Dental. Dat is alles wat u hoeft te doen. De VGT stort vervolgens 1.000 euro terug op uw bankrekening. Een aanbod dat uw professionele praktijk én uw cliëntenkring enkel ten goede komt.
 
Actievoorwaarden
• De goederen dienen te worden geleased via een lease-aanvraag bij Arseus Dental.
• De aankoop dient bij Arseus Dental te worden gedaan. U kunt geen afzonderlijke aankopen van meerdere kopers bij elkaar optellen;
• Meerdere kopers kunnen wel op één leasecontract één (gezamenlijke) aankoop doen;
• De lease dient voor 15 juli 2013 te zijn goedgekeurd;
• Uitlevering van de goederen en uitbetaling van het leasecontract gebeurt voor 30 oktober 2013;
• Voldoet de aanschaf aan de actievoorwaarden, dan stort de VGT 1.000 euro op de bankrekening waarvan tevens de leasebedragen worden geïncasseerd;
• Doordat de geleverde prestatie de financieringsvorm van de aankoop is, is deze actie vrijgesteld van BTW.
 
Meer informatie?
Bel met een van de account managers voor meer informatie op 0416-650010 of stuur ons een mail op info@arseus-dental.nl . U kunt ook hier een brochure downloaden.