12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

Van stoel tot geurmarketing

Steeds meer praktijken gaan zich naast rendementsverbetering toeleggen op klantbeleving. In de recente uitgave van Medisch Ondernemen een artikel over de ontwerpafdeling Archimed van Arseus Dental.

Arseus Dental heeft een jarenlange ervaring op het gebied van tandheelkundige totaalinrichtingen. Deze ervaring combineert het bedrijf met de creativiteit van Archimed, het eigen bureau voor binnenhuisarchitectuur, en de bouwtechnische expertise van bouwbedrijf BOTS.

Voor klanten heeft dit een aantal voordelen, zo kunnen we bij een verbouwing of nieuwbouw een totaalpakket leveren. We hebben beide onze specialiteiten die door onze jarenlange samenwerking feilloos op elkaar zijn afgestemd. 

Doordat we alle disciplines integreren in een werkgroep heeft de klant één aanspreekpunt en kunnen we vooraf heel helder de kosten inzichtelijk maken. Zo voorkomen we dat de praktijkhouder voor onvoorziene kosten komt te staan.

Het volledige artikel kunt u hier lezen