12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

Hoogst Interessant

De nieuwe Hoogst Interessant is uit! In deze uitgave hoogst interessante equipement aanbiedingen en productnieuws van ondermeer A-dec, Anthos, XO Care, Miele, Mocom en Soredex.

Hoogst actueel
Arseus Dental heeft een spectaculaire aanbieding bestaande uit een Anthos behandeleenheid, een set meubilair, een intra-orale röntgenbuis, een compressor en afzuigmotor met amalgaamafscheider kortom een complete behandelkamer voor slechts € 25.000,- excl. BTW

- of-

een van de hoogst interessante aanbiedingen op digitale röntgen: een Digora ® vanaf € 4.999,- excl BTW of een digitale OPG vanaf € 14.999,- excl BTW.

Meer weten? Download hier de uitgave van de Hoogst Interessant.

De Hoogst Interessant wordt ook per post verzonden. Indien u deze onverhoopt niet heeft ontvangen en u wilt deze toekomstig als een van de eerste hoogst persoonlijk ontvangen, stuur dan kort een e-mail met uw NAW-gegevens aan: info@arseus-dental.nl.