12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

Red Dot Award voor A-dec

De A-dec LED operatielamp is tijdens het Red Dot Gala Awards Celebration op 1 juli jl. te Essen bekroond met de prestigieuze Duitse Red Dot Award voor "uitmuntendheid in ontwerp." 

De prestigieuze industriële Red Dot design prijs wordt geselecteerd door een internationale jury in Essen, Duitsland. De A-dec LED operatielamp werd gekozen uit 4.662 inzendingen uit 54 landen. De 2013 Red Dot prijs betekent dat A-dec zich in de lijst kan toevoegen met andere winnaars uit het verleden, zoals Mercedes, Bose, Bosch, Nike en Nokia.

In de VS, werd de A-dec LED operatielamp ook bekroond met de 2012 Silver International Design Excellence Award (IDEA). De Amerikaanse Vereniging van Vrouwelijke Tandartsen (AAWD) kozen eerder in 2012 ook de A-dec LED operatielamp al als beste nieuwe product voor vrouwen op hun 91e conferentie in Chicago.
 
Meer informatie over de A-dec LED operatielamp? Bel ons op 0416-675000