12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

Acteon herfstpromoties 2013

Acteon lanceert een groot aantal nieuwe herfstpromoties op o.a. ultrasone scalers, poederstralers, polymerisatie en intra-orale camera's.

De nieuwe NSK flyer kunt u uiteraard via deze link downloaden. 

Wilt u meer weten van deze producten of aanbiedingen neem dan contact met ons op: info@arseus-dental.nl  of bel 0416-675000

Mocht u deze Acteon Flyer onverhoopt niet ontvangen hebben, laat het ons weten door een email met uw NAW gegevens te sturen naar info@arseus-dental.nl . Wij zullen er dan in de toekomst voor zorgen dat u als eerste geinformeerd wordt over de acties en nieuwigheden.