12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

Hoogst Interessant Dental Expo

De nieuwe Hoogst Interessant is uit! In deze uitgave hoogst interessante equipement aanbiedingen en productnieuws van ondermeer A-dec, Stern Weber, XO Care, Soredex en autoclaven van Miele, Stern Weber


Hoogst actueel
Arseus Dental Introduceert Stern Weber behandeleenheden met een aantal zeer mooie aanbiedingen.

- of-

Bezoek de XO VIP show tijdens de Dental Expo. Vraag de gratis toegangkaarten voor deze exclusieve VIP show aan via info@arseus-dental.nl . U ontvangt dan tevens gratis toegangskaarten voor de Dental Expo.

Meer weten? Download hier de uitgave van de Hoogst Interessant.

De Hoogst Interessant wordt ook per post verzonden. Indien u deze onverhoopt niet heeft ontvangen en u wilt deze toekomstig als een van de eerste hoogst persoonlijk ontvangen, stuur dan kort een e-mail met uw NAW-gegevens aan: info@arseus-dental.nl.