12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

VGT garantievoorwaarden

Arseus Dental Nederland B.V. is lid van de branchevereniging VGT en hanteert derhalve de algemene garantievoorwaarden van de VGT welke sinds 1 januari 2014 van kracht zijn geworden voor haar leden.

Arseus Dental informeert u bij aanbiedingen en orderbevestigingen over deze garantievoorwaarden zodat voor u duidelijk is welke garantie u van ons mag verwachten en welke gebreken worden gedekt.

Indien er afwijkingen van deze VGT garantievoorwaarden zijn, zullen wij dat altijd schriftelijk in onze aanbiedingen en orderbevestigingen vermelden. 

Niet VGT-leden hebben vaak eigen garantievoorwaarden. Dit kan soms een beperkte garantie zijn. Informeer daarom altijd naar de garantie en om een schriftelijke vastlegging van de gegeven garantie. Wat valt eronder en hoe lang duurt deze.

Kies daarom voor duidelijkheid en zekerheid van VGT - garantie.

Meer informatie?
Klik hier voor het openen van de voorwaarden.