12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

SOREDEX ZOMER ACTIES

IMAGING OPLOSSINGEN VOOR ELKE PRAKTIJK.
Soredex heeft een 3-tal zeer scherpe zomeracties op röntgensystemen waarbij het voordeel oploopt tot € 15.000,- 

Digora® Optime, voordeel tot € 3.000,-
De Digora® Optime Next Generation is de 5de generatie Digora® scanner. Deze nieuwste Digora® is gebaseerd op de kennis en ervaring welke door Soredex, dé pionier op het gebied van digitale röntgenscanners in 20 jaar is opgebouwd. Ook deze nieuwe Digora® is uitermate eenvoudig in gebruik, levert zeer scherpe beelden en is efficiënt in gebruik. Door de 20 jaar ervaring is deze nieuwste Digora® ontworpen met het oog op een nog hogere betrouwbaarheid. De speciale 20-jaar anniversary editie maakt de overstap op digitale röntgen daarnaast wel erg aantrekkelijk.

Vergelijk & oordeel zelf
Geen enkel ander intra-oraal digitaliseringssysteem biedt zoveel als de Digora® Optime; een bewezen productkwaliteit en een uitermate stabiele software in combinatie met een degelijke After Sales Support door een gespecialiseerd en ervaren team.
 
Ultimate Performance Garantie
De ultieme zekerheid voor een goede en doordachte investering wordt gegarandeerd door een 12 maanden tevredenheidsgarantie welke deel uitmaakt van het Digora Plus Concept. Deze garantie houdt in dat indien het systeem binnen 12 maanden na installatie niet aan uw tevredenheid voldoet, u het kan retourneren (vraag naar de voorwaarden).
 
Cranex® Novus, voordeel tot € 10.000,-
De Cranex® Novus e is een essentieel onderdeel van uw dagelijkse patiëntenzorg.De Cranex® Novus e is een OPG toestel voorzien van de meest essentiële basisprogramma’s en biedt een uitstekende beeldkwaliteit. De Cranex® Novus e is ontworpen voor een snelle bediening en eenvoudige workflow waardoor een maximale efficiëntie kan worden bereikt. Met de ultrakorte belichtingstijden wordt de stralingsdosis geminimaliseerd en de kans op bewegingsartefacten verminderd.
 
Cranex® 3D, voordeel tot € 15.000,-
De Cranex® 3D beschikt over een uitermate stabiele en nauwkeurige positionering van de patiënt, een geoptimaliseerde workflow en een uitstekende beeldkwaliteit. Cranex® 3D voorziet in kwalitatief hoogstaande 2D OPG opnamen en (optioneel) cephalometrische opnamen. Daarnaast is er een ruime keuze uit verschillende Field-Of-Views welke mee kunnen groeien met de veranderende behoefte in de praktijk. De nieuwe Minidose optie zorgt ervoor dat er bepaalde 3D opnamen gemaakt kunnen worden met een dosis welke lager ligt dan een 2D OPG opname.
 
Meer informatie?
Indien u meer informatie wenst over wat Soredex producten voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen, bel dan met een van onze Soredex specialisten: 0416-675000 of download hier onze najaaracties.