12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

BOUWEN OF VERBOUWEN?

Archimed ontwerpt en realiseert samen met Arseus Dental al meer dan 20 jaar tandheelkundige praktijken op basis van úw wensen. Van basisontwerp tot turn-key oplevering zonder onaangename (financiële) verrassingen. 

Archimed heeft een ruime ervaring op het gebied van tandheelkundige ergonomie, patiëntenbeleving, efficiënte routing en de specifieke wet- en regelgevingen op het gebied van hygiëne.

Is uw praktijk aan een upgrade toe? De interieurarchitecten van onze partner Archimed nemen u alle zorgen uit handen en helpen u met raad en daad. Een studie over ergonomisch meubiliar of een functionele verlichting? Aangevuld met advies over sfeer, materialen en kleuren? Hulp nodig bij de inrichting van uw receptie, uw bureau of uw wachtkamer? Of het gehele project turn-key opgeleverd? U bepaalt het zelf.

Archimed Dental beschikt over een ruime keuze aan merken en producten voor tandheelkundig meubilair, balies, bureaus, stoelen, wachtkamerconcepten, verlichting en accessoires. Deze ruime keuze, aangevuld met onze onbeperkte maatwerk oplossingen, stelt ons in staat om het ontwerp op uw persoonlijke wensen en aan de beschikbare ruimte af te stemmen. Uw voordeel is de zekerheid van een gepersonaliseerde oplossing, zowel qua budget, ergonomie, efficiency als design.

Bezoek de nieuwe website van Archimed Dental voor meer informatie en inspiratie.