12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

HOOGST INTERESSANTE EQUIPMENT AANBIEDINGEN

Arseus Dental heeft in samenwerking met haar fabrikanten een aantal hoogst interessante equipment aanbiedingen opgesteld. Meer informatie over deze equipment-aanbiedingen vindt u in de brochure welke u kunt downloaden van onze website. Deze brochure bevat onder meer equipement aanbiedingen en productnieuws van ondermeer behandeleenheden (A-dec, Stern Weber, XO Care, BPR Swiss), meubilair (Dentalart, Kappler), 2D & 3D rontgen (Soredex), mondscanners (3Shape) , autoclaven en hand- & hoekstukken. 

Hoogst interessant.
Hoogst interessant is de aanbieding voor de Soredex Digora Optime UV waar u gedurende de actieperiode gratis een intra-orale rontgentoestel Minray bij ontvangt.

Hoogst innovatief.
Hoogst innovatief is het dynamisch navigatiesysteem Navident voor implantologie, wat een uitbreiding is van de mogelijkheden op een CBCT toestel om implantaat procedures eenvoudiger en nauwkeuriger te maken met een eenvoudige workflow.

Hoogst aantrekkelijk.
Stap ook in 2016 nog over op een digitale afdruk oplossing van 3Shape en maak maximaal gebruik van de fiscale aantrekkelijke mogelijkheden op dit gebied.

Meer weten? Download hier de uitgave van deze hoogst interessante equipment aanbiedingen.

De najaarsaanbiedingen zijn ook per post verzonden. Indien u deze onverhoopt niet heeft ontvangen en u wilt deze toekomstig als een van de eerste hoogst persoonlijk ontvangen, stuur dan kort een e-mail met uw NAW-gegevens aan: info@arseus-dental.nl.