12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

Zomeractie Stern Weber

TOPKWALITEIT AAN EEN INSTAPPRIJS.

Stern Weber, opgericht in 1958 als tandheelkundige divisie van een Zwitserse horlogemaker volgt een heldere strategie welke synoniem is voor tijdloze prestige en innovatie. De filosofie van Stern Weber gaat daarbij verder dan het produceren van equipement met een voortreffelijke ergonomie, hoge kwaliteit en een oogstrelend design waarbij men bij de dagelijkse precisie-ingrepen het gevoel krijgt te werken met een op maat gemaakt product. Stern Weber kent 3 basisconcepten:

Stern Weber Concept S, vanaf € 14.999,-
De Stern Weber S-serie behandeleenheden bestaat uit een aantal modellen waarbij de watereenheid en behandelunit aan de patiëntenstoel zijn gemonteerd waardoor deze met elkaar synchroon bewegen. Bij het verstellen van de patiënt is het dus niet nodig de behandelunit te verstellen. De behandelaar kan dus profiteren van een vloeiende workflow, waarbij behandelingen in een enorme diversiteit van zitposities kan worden uitgevoerd met of zonder assistente. De S-serie is leverbaar in hangende slangen of zweep uitvoering. Deze zomer vanaf € 14.999,-

Stern Weber Concept TR, vanaf € 17.999,-
De Stern Weber TR-serie behandeleenheden bestaat uit een aantal modellen waarbij de watereenheid op de vloer wordt gemonteerd en de patiëntenstoel onafhankelijk van behandelunit beweegt. De modellen uit de Stern Weber TR-serie kenmerken zich door topprestaties en een maximale toepasbaarheid. TR-serie modellen bieden het behandelteam optimale ergonomie, stabiliteit en veel ruimte. De TR-serieis leverbaar in hangende slangen, cart, zweep, hybride (links- & rechtshandig) uitvoering of als parallelverstelling. Deze zomer vanaf € 17.999,-

Stern Weber Concept TR, vanaf € 19.999,-
De Stern Weber TRC-serie behandeleenheden bestaat uit een aantal modellen waarbij de watereenheid op de vloer gemonteerd wordt en waarbij de patiëntenstoel zwevend is opgehangen. De extra ruimte welke hierdoor onder de patiëntenstoel ontstaat bevorderd de samenwerking en ontwikkeld een betere interactie en communicatie binnen het behandelteam. De Stern Weber TRC-serie is compact en comfortabel. De TRC-serie is leverbaar in hangende slangen of zweep uitvoering. Deze zomer vanaf € 19.999,-

Stern Weber autoclaven
Naast het bouwen van uiterst betrouwbare behandeleenheden heeft Stern Weber ook al jarenlange ervaring met het bouwen van uiterste betrouwbare autoclaven. Stern Weber heeft een uitgekiend leveringsprogramma autoclaven, van instapmodel tot high-end autoclaaf en met een inhoud van 17, 22 en 28 liter.

Meer informatie?
Indien u meer informatie wenst over wat Stern Weber producten voor uw persoonlijke situatie kunnen betekenen, bel dan met een van onze Stern Weber specialisten: 0416-675000 of download hier onze zomeracties.