12-07-2017
Hoekstukken zomeracties
De vakantiemaanden zijn begonnen. In het kader van "Het is zomer, Het is het moment om te dromen..." heeft Arseus Dental een aantal nieuwe interessante aanbiedingen op hoekstukken, turbines, micromotoren en autoclaven.
30-06-2017
Zomeractie Stern Weber
Topkwaliteit aan een instapprijs: Zeer scherpe zomeracties op Stern Weber behandeleenheden.
26-06-2017
Yes we (s)can, regionale cursusavonden
De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"? In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden.

Yes we (s)can, regionale cursusavonden

De ontwikkeling van digitale afdruksystemen gaat razendsnel. De hoeveelheid scanners die op de markt komt kan leiden tot behoorlijke keuzestress. Toch zijn er wel facetten te benoemen die kunnen helpen bij het nemen van een beslissing.

Gaat u een dergelijk apparaat aanscha en dan wilt u duurzaamheid en een gedegen kennis met een goede service. Daarbij moet onderscheid gemaakt worden tussen wat u met de scanner wilt doen. Gaat u voor "Labside" of juist "Chairside"?

Wilt u snel aan de gang en ook uw assistent laten scannen, dan is gebruikersgemak ook een heel belangrijke eigenschap van een apparaat.

In de lezing zal uitgebreid worden ingegaan op deze materie. Daarbij zal er ook een demonstratie gegeven worden van twee leading apparaten die zowel de chairside mogelijkheden als de Labside mogelijkheden bieden. 

De volgende onderwerpen komen in de lezing aan bod.

• Welke systemen zijn er?
• Waar moeten we op letten bij het aanscha en van een dergelijk systeem? • Wat is STL?
• Wat zijn de voordelen van CAD/CAM eigenlijk?
• Klinische mogelijkheden en voorbeelden.
• Chairside versus Labside.
• Live demo van twee leading systemen.


Meer informatie over deze regionale cursus avonden kunt u lezen in de flyer Yes we (s)can. Deze flyer kunt u uiteraard via deze link downloaden. 

Wilt u meer weten van de producten of aanbiedingen van Arseus Dental neem dan contact met ons op: info@arseus-dental.nl  of bel 0416-675000

Mocht u deze flyer onverhoopt niet ontvangen hebben, laat het ons weten door een email met uw NAW gegevens te sturen naar info@arseus-dental.nl . Wij zullen er dan in de toekomst voor zorgen dat u als eerste geinformeerd wordt over de acties en nieuwigheden.