Over A-dec

A-dec is een modern Amerikaans familiebedrijf gevestigd in Newberg, Oregon en is sinds 1966 gespecialiseerd in de ontwikkeling, fabricage en marketing van tandheelkundige behandelunits. A-dec is tot op heden nog een van de weinige fabrikanten welke de totale productie van een behandeleenheid van grondstof tot eindproduct in volledig eigen beheer verzorgt. A-dec is inmiddels uitgegroeid tot de grootste fabrikant ter wereld en actief in meer dan 100 landen.

Eenvoud
De pure klasse van A-dec ligt in de eenvoud. Hierdoor heeft A-dec wereldwijd een reputatie opgebouwd als een van de meest duurzame en betrouwbare behandelunits. A-dec geniet daarom dan ook de voorkeur van een toenemend aantal opleidingscentra en groepspraktijken.

Calmtech
Hedendaagse consumentenapparatuur maar ook veel behandelunits krijgen steeds dikkere handleidingen, meer knoppen, meer toeters en bellen zoals o.a. ingebouwde modems. Door het hightech geweld komt de betrouwbaarheid vaak in gevaar met alle daarmee samenhangende kosten. Gebruikers willen steeds vaker slechts beperkt gebruikmaken van alle keuzemogelijkheden en gadgets. A-dec reageert op al dit "hightech geweld" met "calmtech". Calmtech is een Amerikaanse term voor rustbrengende technologie waarbij er voldoende keuzemogelijkheden zijn, maar niet te veel. Technologie die (voor je) werkt, het leven makkelijker maakt en niet moeilijker.

Anders
A-dec is anders dan anderen. Om nieuwe innovatieve oplossingen te ontwikkelen in vergelijk tot de gebruikelijke manier van werken, gelooft men bij A-dec dat het belangrijk is om buiten bestaande kaders te denken. Wij moedigen u aan om dit ook voor uw praktijk te doen. Bezoek de A-dec showroom en laat u informeren over de uitgebreide keus aan flexibele en modulaire concepten welke A-dec te bieden heeft. Ongeacht de manier van werken: 2- of 4-handen tandheelkunde, links of rechtshandig gebruik A-dec weet de verschillende onderdelen in een handomdraai in te stellen tot een efficiënt en optimaal ergonomisch geheel.