XO Smart Link

's-werelds meest geavanceerde user-interface
XO Smart Link is 's-werelds meest geavanceerde user-interface voor tandheelkundige behandeleenheden en is uitsluitend verkrijgbaar als standaarduitrusting voor de XO 4-6 behandeleenheid. XO Smart Link is een software oplossing die draait op een pc welke aangesloten is op de behandeleenheid.

De software vergroot de functionaliteit van de behandeleenheid door u te voorzien van optimale parameters voor de dynamische instrumenten, het gebruik van het concept "instrument programma's" en een complete hands-free oplossing voor interactie met andere software, die op dezelfde PC draait. XO Smart Link is een open systeem, wat continu wordt bijgewerkt met nieuwe functies, in de vorm van plug-ins. XO Smart Link zorgt voor een volledige aanpassing van de behandeleenheid aan uw persoonlijke voorkeuren.

Werk sneller en met grotere precisie
Met het concept van instrument programma's en behandelingen kunt u de operationele parameters van de dynamische instrumenten specificeren tot in de kleinste details. Voorbeelden van de parameters die u kunt instellen zijn: snelheid, hoeveelheid spraywater, luchtdruk en de begrenzing van het koppel.
 
Met behulp van XO Smart Link, hebt u toegang tot een aantal geavanceerde functies die niet op andere wijze toegankelijk zijn, zoals de AUTO STOP-functie en de reciproke NiTi rotatie voor endodontische behandelingen. De grafische user-interface van XO Smart Link wordt weergegeven op het PC-scherm, en geeft continue de actuele status weer van de behandelunitunit, de dynamische instrumenten en de instellingen van het voetpedaal.

Focus op uw patiënt en laat XO Smart Link de rest doen 
XO Smart Link is ontworpen om u in staat te stellen om tijdens de behandeling alles te bedienen en te controleren door het gebruik van het voetpedaal. XO Smart Link biedt een complete hands-free oplossing voor interactie met software welke op een PC draait en aangesloten is op de behandeleenheid.

Zonder de noodzaak om een muis of een toetsenbord te gebruiken, kunt u uw ogen en handen gefocust houden op de mond van uw patiënt en daardoor het risico van kruisbesmetting minimaliseren. Als gevolg hiervan hoeft u niet voortdurend uw hoofd te draaien, nekspieren te spannen of uw aandacht te verplaatsen van de patiënt. Ook heeft u geen extra losse toestellen en extra voetpedalen nodig.

In de praktijk zal XO Smart Link:
  • De behandeling van de patiënt gemakkelijker maken
  • U in staat stellen om zich beter te concentreren op de patiënt
  • Zorgen dat u sneller kunt werken en met een grotere precisie
  • Ervoor zorgen dat u ergonomisch correct werkt
  • Bijdragen tot het verminderen van het risico op kruisbesmetting
  • Eenvoudige installatie en configuratie met behulp van een PC