XO Toebehoren

XO SEAT & STOOL
De XO Stool is een stoel van hoge kwalteit en voorzien van een uitsparing voor de knie. Hierdoor is de stoel bij uitstek geschikt voor het ergonomische concept van XO CARE. De stoel is voorzien van een hoogteverstelling en het is mogelijk de inclinatie van zitvlak en rugleuning aan te passen. De XO Stool is verkrijgbaar in een hoge en lage uitvoering en kan geleverd worden met en zonder voetring.

De XO Seat, een zgn. zadelstoeltje, is zo ontworpen dat u perfect in balans zit waardoor problemen met rug of benen worden voorkomen. Het ergonomische ontwerp biedt u een buitengewoon groot comfort. Het design is compact en neemt weinig ruimte in beslag. De XO Seat is verkrijgbaar in een hoge en lage uitvoering en kan geleverd worden met en zonder voetring.

XO SCUBA 
De XO Scuba bekleding wordt (optioneel) geleverd op XO 4 patiëntenstoel, XO Stool en XO Seat, als een luxe alternatief voor de standaard skai bekleding. XO 4 patiëntenstoel voorzien van de XO Scuba bekleding is tevens uitgerust met een nieuw type "Memory Foam"  om de patiëntenbeleving nog verder te verbeteren.

XO Scuba geeft een mat, zacht en duurzaam oppervlak dat comfortabel is voor het tandheelkundige team en voor de patiënt. De bekleding is zo ontworpen dat het voldoende weerstand heeft tegen glijden en de huid laat ademen. XO Scuba is van een superieure kwaliteit en verkrijgbaar in 10 eigentijdse kleuren. 

De XO Scuba bekleding is speciaal ontwikkeld voor medische hulpmiddelen, en bevat geen PVC. 

XO HD DISPLAY
Het XO HD Display is een 22''  full HD computerscherm specifiek ontworpen voor gebruik met XO 4 behandeleenheid. Dankzij de hoge resolutie, uitstekende beeldkwaliteit, makkelijk te reinigen oppervlakken en het lichtgewicht ontwerp is het scherm de perfecte oplossing voor gebruik in de tandheelkundige omgeving. Het scherm is leverbaar in de kleur "XO Snow White" (RAL 9016).
 
Belangrijkste kenmerken:
  • Geavanceerde LED-technologie
  • Breedbeeld aspect ratio (16:9)
  • Full HD native resolutie (1920 x 1080) 
het XO HD Display kan worden geïntegreerd in de XO 4 behandeleenheid gebruikmakend van een korte, enkele arm of een lange, dubbele arm. De dubbele arm, een uniek kenmerk van XO 4 behandeleenheid, zorgt ervoor dat het scherm kan worden geplaatst op de optimale kijkafstand van de tandarts, assistent en patiënt.